BejelentkezésNévnap

2023. május 28., vasárnap
Emil és Csanád

Hírdetések

Lokálpatrióta

BEKÖSZÖNTŐ
(2011. december)

gondolatokMinden új vállalkozás indítása magában hordozza a kockázatot. Különösen igaz ez, ha  egy önmagát finanszírozni nem képes, írott sajtótermékről van szó.

Bővebben...
 

Távirati stílusban az egészségügyről, orvosokról
(2011. december)

gondolatokTények:
Kb. 2.000, egyesek szerint 4.000 kórházi szakorvos egy ügyvédi irodában letétbe helyezte felmondását, amennyiben 2011. december 31-ig a kormány nem változtat az egészségügy finanszírozási rendjén.

Bővebben...
 

Fenntartható fejlődés
(2011. december)

gondolatokA világgazdasági válság kapcsán már talán mindenki tisztában van azzal, hogy – lehetőség szerint – nem szabad többet költeni annál, mint amennyi éppen rendelkezésünkre áll.

Bővebben...
 

Sárvár és az idegenforgalom
(2011. december)

gondolatokA gazdasági válság ellenére Sárvár idegenforgalma vitathatatlanul növekszik. Elmondható az is, hogy talán az elmúlt évek egyik legsikeresebb szezonját tudhatják maguk mögött az idegenforgalomban és vendéglátásban dolgozó vállalkozások.

Bővebben...
 

A "TŰZOLTÓ MIZÉRIA"
(2011. december)

gondolatokTisztelt Olvasó!
Kizárólag  hivatásos szolgálatot ellátó tűzoltóként fogok néhány gondolatot fűzni a nyugdíjazásunk témaköréhez.

Bővebben...
 

Válaszúthoz érkezve...
(2011. december)

gondolatokMinden új vállalkozás indítása magában hordozza a kockázatot. Különösen igaz ez, ha egy önmagát finanszírozni nem képes, írott sajtótermékről van szó.

Bővebben...
 

A "FEHÉR KÉMÉNYSEPRŐK"
(2011. december)

gondolatokAkiket érdekel a civil vélemény, akik sajátjuknak érzik gondjainkat, akik a … „FEHÉR KÉMÉNYSEPRőK”

 

Bővebben...
 

"Égető" probléma Rábasömjénben
(2011. december)

gondolatokTisztelt Olvasóink az eddig olvasott cikkeink alapján nyilván már kialakították véleményüket Egyesületünkről, tenni akarásunkról. Azt a véleményüket, hogy a Híd a Jövőnkért Egyesület nem csak a választáskor ígér, hanem azon dolgozik, hogy az Önök problémáit  orvosolhassa, s ne csak a levegőbe beszéljen.

Bővebben...
 

Néhány gondolat az új Munka Törvénykönyvéről
(2011. december)

gondolatokElfogadta a Kormány az új Munka Törvénykönyvét és hamarosan az Országgyűlés elé terjeszti azt. A nemzetgazdasági miniszter által jegyzett törvényjavaslatot széleskörű társadalmi és szakmai körökben vitatták meg, bevonva a munkaadói és munkavállalói oldalt.

Bővebben...