BejelentkezésNévnap

2023. május 28., vasárnap
Emil és Csanád

Hírdetések

AZ ALAPÍTÓK

A HÍD a Jövőnkért Egyesület alapító tagjai

 

A Híd a Jövőnkért Egyesületet 2005-ben többségében fiatal értelmiségiek és fiatal vállalkozók alapították meg.

A fő célkitűzés az volt, hogy pártoktól és pártpolitikától függetlenül segíthessék és támogathassák Sárvár város fejlődését és az itt élők boldogulását, továbbá hangsúlyozhassák a szakmaiság fontosságát.

Az elmúlt fél évtized bebizonyította, hogy e tevékenységnek van létjogosultsága és egyre növekvő mértékben vannak támogatói, szimpatizánsai és pártolói. Az egyesület 2007-ben kibővítette az elnökségét és létrehozta tanácsadói testületét. Tette  mindezt azért, hogy a város gazdaságának fejlesztésétől az oktatáson, egészségügyön valamint a városfejlesztésen át a környezetvédelem és a szociálpolitikáig minden fontos területet lefedően hozzáértő,  tapasztalt szakemberek által tudjon reális véleményt formálni. A tagság pártolókkal és támogatókkal együtt mintegy 50 fő, melyhez mára már sárvári kötődéssel a Magyar Nemzeti Bankban tevékenykedő vezető munkatárs szimpátiája is ad bíztatást.

A HÍD Egyesületnek nincs és nem is volt semmilyen állami támogatása, pályázati pénze.

Az önzetlenség valamint az önálló adózott egzisztenciák pénzügyi támogatásai, tagdíjai biztosítják az egyesület zavartalan működését. A 2006-os önkormányzati választásokon elért eredmények és az elmúlt évek konstruktív visszajelzései adtak kellő bíztatást a 2010-es Önkormányzati választáson való megmérettetésre. Önálló polgármesterjelölttel és minden körzetben képviselő jelöltekkel állunk ki a civil szféra becsületéért!

Tegyünk együtt egy még élhetőbb Sárvárért!